Ceapă galbenă, sotată

Descopera valorile nutriționale pentru Ceapă galbenă, sotată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.089
Acid glutamicg0.251
Alaninăg0.02
Argininăg0.102
Histidinăg0.014
Cistinăg0.004
Betainămg0.1
Valinăg0.02
Prolinăg0.012
Serinăg0.02
Fenilalaninăg0.024
Glicinăg0.024
Triptofang0.014
Treoninăg0.02
Izoleucinăg0.014
Leucinăg0.024
Lizinăg0.038
Metioninăg0.002
Tirozinăg0.014
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.185
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g5.47
Acizi graşi saturaţi (total)g1.477
Macronutrienți
Apăg80.01
Aport caloric / Energic totalkcal132
Carbohidraţi (total)g7.86
Fibre (total)g1.7
Fructoză (inclusă în glucide)g1.48
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide)g2.1
Zaharoză (inclusă în glucide)g0.81
Lipide / Grăsimi (total)g10.8
Proteineg0.95
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.017
Fiermg0.27
Fosformg33
Magneziumg9
Manganmg0.102
Potasiumg133
Sodiumg12
Zincmg0.21
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg6.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.049
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.68
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.041
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.037
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.172
Vitamina B6mg0.207
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg21.6
Vitamina Cmg1.8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum