Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, prăjită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, prăjită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.922
Acid glutamicg4.928
Alaninăg1.789
Argininăg1.978
Histidinăg1.018
Cistinăg0.42
Valinăg1.628
Prolinăg1.354
Serinăg1.13
Fenilalaninăg1.303
Glicinăg1.611
Triptofang0.383
Treoninăg1.386
Izoleucinăg1.732
Leucinăg2.463
Lizinăg2.784
Metioninăg0.908
Tirozinăg1.108
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.97
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.26
Acizi graşi saturaţi (total)g1.52
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg60.14
Aport caloric / Energic totalkcal192
Carbohidraţi (total)g0.42
Lipide / Grăsimi (total)g5.54
Proteineg32.82
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.054
Fiermg1.14
Fosformg231
Magneziumg29
Manganmg0.02
Potasiumg263
Seleniuµg26.2
Sodiumg81
Zincmg1.27
Vitamine
Retinolµg9
Vitamina A, IUIU30
Vitamina A, RAEµg9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.073
Vitamina B12µg0.36
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.126
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg13.365
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.03
Vitamina B6mg0.63
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum