Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.754
Acid glutamicg4.629
Alaninăg1.686
Argininăg1.864
Histidinăg0.959
Cistinăg0.396
Betainămg6.1
Valinăg1.533
Prolinăg1.271
Serinăg1.063
Fenilalaninăg1.226
Glicinăg1.518
Triptofang0.361
Treoninăg1.305
Izoleucinăg1.632
Leucinăg2.319
Lizinăg2.626
Metioninăg0.855
Tirozinăg1.043
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.54
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.98
Acizi graşi saturaţi (total)g1.27
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg64.76
Aport caloric / Energic totalkcal173
Lipide / Grăsimi (total)g4.51
Proteineg30.91
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.05
Fiermg1.06
Fosformg216
Magneziumg27
Manganmg0.017
Potasiumg247
Seleniuµg24.4
Sodiumg77
Zincmg1.23
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg84
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg9
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU29
Vitamina A, RAEµg9
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.116
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg12.421
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.972
Vitamina B6mg0.6
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum