Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.574
Acid glutamicg4.325
Alaninăg1.576
Argininăg1.742
Histidinăg0.896
Cistinăg0.37
Betainămg5.6
Valinăg1.433
Prolinăg1.188
Serinăg0.994
Fenilalaninăg1.146
Glicinăg1.419
Triptofang0.337
Treoninăg1.22
Izoleucinăg1.525
Leucinăg2.167
Lizinăg2.454
Metioninăg0.799
Tirozinăg0.975
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.35
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.87
Acizi graşi saturaţi (total)g1.12
Colesterolmg77
Macronutrienți
Apăg68.02
Aport caloric / Energic totalkcal159
Lipide / Grăsimi (total)g3.99
Proteineg28.88
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.044
Fiermg0.93
Fosformg159
Magneziumg22
Manganmg0.018
Potasiumg180
Seleniuµg22.3
Sodiumg65
Zincmg1.19
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg76.6
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg8
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU27
Vitamina A, RAEµg8
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.042
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.23
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.117
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.79
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.573
Vitamina B6mg0.33
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum