Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), fără piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.068
Acid glutamicg3.474
Alaninăg1.266
Argininăg1.399
Histidinăg0.72
Cistinăg0.297
Valinăg1.151
Prolinăg0.954
Serinăg0.798
Fenilalaninăg0.921
Glicinăg1.14
Triptofang0.271
Treoninăg0.98
Izoleucinăg1.225
Leucinăg1.741
Lizinăg1.971
Metioninăg0.642
Tirozinăg0.783
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.39
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.37
Acizi graşi saturaţi (total)g0.44
Colesterolmg58
Macronutrienți
Apăg74.86
Aport caloric / Energic totalkcal114
Lipide / Grăsimi (total)g1.65
Proteineg23.2
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.04
Fiermg0.73
Fosformg187
Magneziumg27
Manganmg0.018
Potasiumg239
Seleniuµg17.8
Sodiumg68
Zincmg0.97
Vitamine
Retinolµg8
Vitamina A, IUIU27
Vitamina A, RAEµg8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.22
Vitamina B12µg0.38
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.092
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg10.604
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.822
Vitamina B6mg0.54
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum