Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne slabă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.807
Acid glutamicg2.967
Alaninăg1.177
Argininăg1.268
Histidinăg0.597
Cistinăg0.27
Valinăg0.985
Prolinăg0.973
Serinăg0.714
Fenilalaninăg0.788
Glicinăg1.291
Triptofang0.227
Treoninăg0.839
Izoleucinăg1.015
Leucinăg1.477
Lizinăg1.654
Metioninăg0.541
Tirozinăg0.655
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.52
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.34
Acizi graşi saturaţi (total)g3.16
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg68.6
Aport caloric / Energic totalkcal186
Lipide / Grăsimi (total)g11.07
Proteineg20.27
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.04
Fiermg0.79
Fosformg163
Magneziumg23
Manganmg0.018
Potasiumg204
Seleniuµg16.4
Sodiumg65
Zincmg0.93
Vitamine
Retinolµg29
Vitamina A, IUIU99
Vitamina A, RAEµg30
Vitamina B1 - Tiaminămg0.059
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.34
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.086
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.908
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.794
Vitamina B6mg0.48
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum