Carne presată de porc, de pui, la conservă, cu cantitate redusă de sodiu, cu acid ascorbic, cu 25% mai puţin sodiu

Descopera valorile nutriționale pentru Carne presată de porc, de pui, la conservă, cu cantitate redusă de sodiu, cu acid ascorbic, cu 25% mai puţin sodiu.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Betainămg6
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.666
Acizi graşi saturaţi (total)g8.873
Colesterolmg76
Macronutrienți
Apăg55.5
Aport caloric / Energic totalkcal293
Carbohidraţi (total)g3.4
Lipide / Grăsimi (total)g25.1
Proteineg12.5
Minerale
Cuprumg0.046
Fiermg0.64
Fosformg109
Magneziumg14
Potasiumg564
Seleniuµg25
Sodiumg1036
Zincmg2.12
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg61.2
Vitamina D (D2 + D3)µg0.6
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.6
Vitamina DIU23
Vitamina B1 - Tiaminămg0.264
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.24
Vitamina B12µg0.61
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.179
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.175
Vitamina B6mg0.283
Vitamina Cmg43
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum