Carne maturată de porc, jambon (şuncă) fără os, extra slabă, neîncălzită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne maturată de porc, jambon (şuncă) fără os, extra slabă, neîncălzită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.852
Acid glutamicg3.189
Alaninăg1.154
Argininăg1.27
Histidinăg0.701
Cistinăg0.295
Valinăg0.848
Prolinăg0.836
Serinăg0.801
Fenilalaninăg0.845
Glicinăg1.017
Triptofang0.235
Treoninăg0.87
Izoleucinăg0.858
Leucinăg1.552
Lizinăg1.658
Metioninăg0.516
Tirozinăg0.641
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.96
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.47
Acizi graşi saturaţi (total)g1.44
Colesterolmg45
Macronutrienți
Apăg72.24
Aport caloric / Energic totalkcal122
Lipide / Grăsimi (total)g4.25
Proteineg19.56
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.08
Fiermg1
Fosformg260
Magneziumg19
Manganmg0.037
Potasiumg325
Seleniuµg15.5
Sodiumg1269
Zincmg2.02
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.8
Vitamina B12µg0.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.08
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.62
Vitamina B6mg0.37
Vitamina Cmg32.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum