Carne maturată de porc, jambon, pulpă cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne maturată de porc, jambon, pulpă cu os, doar carne slabă separabilă, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.269
Acid glutamicg3.723
Alaninăg1.532
Argininăg1.665
Histidinăg1.133
Cistinăg0.292
Betainămg7.3
Valinăg1.316
Prolinăg1.117
Serinăg1.018
Fenilalaninăg1.041
Glicinăg1.359
Hidroxiprolinăg0.169
Triptofang0.244
Treoninăg1.164
Izoleucinăg1.174
Leucinăg2.084
Lizinăg2.198
Metioninăg0.622
Tirozinăg0.844
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.067
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.562
Acizi graşi saturaţi (total)g0.917
Acizi graşi trans (total)g0.021
Colesterolmg71
Macronutrienți
Apăg67.68
Aport caloric / Energic totalkcal132
Carbohidraţi (total)g0.15
Glucide/Zaharuri (total)g0.68
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide)g0.07
Zaharoză (inclusă în glucide)g0.61
Lipide / Grăsimi (total)g3.07
Proteineg26.02
Minerale
Calciumg8
Cuprumg1.197
Fiermg1.59
Fosformg275
Magneziumg24
Manganmg0.029
Potasiumg394
Seleniuµg24.5
Sodiumg846
Zincmg3.16
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg105.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.566
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.33
Vitamina B12µg0.65
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.31
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.387
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.745
Vitamina B6mg0.479
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2)µg1.7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum