Carne maturată de porc, jambon porţiune centrală (şuncă, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne maturată de porc, jambon porţiune centrală (şuncă, carne slabă cu grăsimi separabile, neîncălzită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.91
Acid glutamicg3.289
Alaninăg1.191
Argininăg1.31
Histidinăg0.723
Cistinăg0.303
Valinăg0.875
Prolinăg0.862
Serinăg0.826
Fenilalaninăg0.871
Glicinăg1.049
Triptofang0.242
Treoninăg0.897
Izoleucinăg0.884
Leucinăg1.601
Lizinăg1.71
Metioninăg0.532
Tirozinăg0.662
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.092
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.411
Acizi graşi saturaţi (total)g4.572
Colesterolmg54
Macronutrienți
Apăg63.46
Aport caloric / Energic totalkcal203
Carbohidraţi (total)g0.05
Lipide / Grăsimi (total)g12.9
Proteineg20.17
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.074
Fiermg0.75
Fosformg215
Magneziumg16
Manganmg0.031
Potasiumg337
Seleniuµg22.6
Sodiumg1386
Zincmg1.88
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.845
Vitamina B12µg0.8
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.205
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.809
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.498
Vitamina B6mg0.47
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum