Carne maturată de porc, jambon întreg, doar carne slabă separabilă, neîncălzită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne maturată de porc, jambon întreg, doar carne slabă separabilă, neîncălzită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.113
Acid glutamicg3.638
Alaninăg1.317
Argininăg1.449
Histidinăg0.8
Cistinăg0.336
Betainămg5.6
Valinăg0.967
Prolinăg0.953
Serinăg0.914
Fenilalaninăg0.964
Glicinăg1.16
Triptofang0.268
Treoninăg0.992
Izoleucinăg0.978
Leucinăg1.771
Lizinăg1.892
Metioninăg0.589
Tirozinăg0.732
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.62
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.66
Acizi graşi saturaţi (total)g1.92
Colesterolmg52
Macronutrienți
Apăg68.26
Aport caloric / Energic totalkcal147
Carbohidraţi (total)g0.05
Lipide / Grăsimi (total)g5.71
Proteineg22.32
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.079
Fiermg0.81
Fosformg232
Magneziumg18
Manganmg0.035
Potasiumg371
Seleniuµg18.8
Sodiumg1516
Zincmg2.04
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg84.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.7
Vitamina DIU27
Vitamina B1 - Tiaminămg0.932
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.2
Vitamina B12µg0.87
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.226
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.252
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.538
Vitamina B6mg0.53
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum