Carne maturată de porc, jambon, dezosată, (aproximativ 11 % grasime), friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne maturată de porc, jambon, dezosată, (aproximativ 11 % grasime), friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.879
Acid glutamicg3.234
Alaninăg1.171
Argininăg1.289
Histidinăg0.711
Cistinăg0.298
Betainămg5.9
Valinăg0.86
Prolinăg0.847
Serinăg0.813
Fenilalaninăg0.857
Glicinăg1.032
Triptofang0.238
Treoninăg0.882
Izoleucinăg0.87
Leucinăg1.574
Lizinăg1.682
Metioninăg0.524
Tirozinăg0.651
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.44
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.41
Acizi graşi saturaţi (total)g3.12
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg64.54
Aport caloric / Energic totalkcal178
Lipide / Grăsimi (total)g9.02
Proteineg22.62
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.145
Fiermg1.34
Fosformg281
Magneziumg22
Manganmg0.041
Potasiumg409
Seleniuµg19.8
Sodiumg1500
Zincmg2.47
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg88.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.8
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.8
Vitamina DIU32
Vitamina B1 - Tiaminămg0.73
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.31
Vitamina B12µg0.7
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.33
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.15
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.72
Vitamina B6mg0.31
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum