Carne maturată de porc grăsimi separabile (jambon şi spată), friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne maturată de porc grăsimi separabile (jambon şi spată), friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.631
Acid glutamicg1.049
Alaninăg0.428
Argininăg0.789
Histidinăg0.086
Cistinăg0.067
Valinăg0.365
Prolinăg0.406
Serinăg0.287
Fenilalaninăg0.286
Glicinăg0.546
Triptofang0.025
Treoninăg0.251
Izoleucinăg0.201
Leucinăg0.534
Lizinăg0.633
Metioninăg0.113
Tirozinăg0.124
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g29.69
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g6.58
Acizi graşi saturaţi (total)g22.69
Colesterolmg86
Macronutrienți
Apăg28.89
Aport caloric / Energic totalkcal591
Lipide / Grăsimi (total)g61.86
Proteineg7.64
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.069
Fiermg0.61
Fosformg160
Magneziumg9
Manganmg0.007
Potasiumg164
Seleniuµg11.7
Sodiumg624
Zincmg1.31
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.287
Vitamina B12µg0.42
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.091
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.228
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.293
Vitamina B6mg0.03
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg2
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum