Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită, dat prin făină

Descopera valorile nutriționale pentru Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, prăjită, dat prin făină.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.401
Acid glutamicg4.13
Alaninăg1.553
Argininăg1.681
Histidinăg0.804
Cistinăg0.365
Valinăg1.326
Prolinăg1.323
Serinăg0.968
Fenilalaninăg1.071
Glicinăg1.662
Triptofang0.308
Treoninăg1.123
Izoleucinăg1.37
Leucinăg1.994
Lizinăg2.202
Metioninăg0.725
Tirozinăg0.884
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.66
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.91
Acizi graşi saturaţi (total)g4.58
Colesterolmg92
Macronutrienți
Apăg50.82
Aport caloric / Energic totalkcal285
Carbohidraţi (total)g4.08
Lipide / Grăsimi (total)g16.91
Proteineg27.22
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.088
Fiermg1.5
Fosformg176
Magneziumg24
Manganmg0.039
Potasiumg230
Seleniuµg20.5
Sodiumg89
Zincmg2.6
Vitamine
Retinolµg31
Vitamina A, IUIU104
Vitamina A, RAEµg31
Vitamina B1 - Tiaminămg0.095
Vitamina B12µg0.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.235
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.842
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.157
Vitamina B6mg0.32
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum