Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.316
Acid glutamicg3.787
Alaninăg1.523
Argininăg1.634
Histidinăg0.759
Cistinăg0.348
Valinăg1.258
Prolinăg1.277
Serinăg0.918
Fenilalaninăg1.007
Glicinăg1.718
Triptofang0.289
Treoninăg1.071
Izoleucinăg1.288
Leucinăg1.883
Lizinăg2.105
Metioninăg0.688
Tirozinăg0.832
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.19
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.49
Acizi graşi saturaţi (total)g4.37
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg58.63
Aport caloric / Energic totalkcal253
Lipide / Grăsimi (total)g15.78
Proteineg25.97
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.077
Fiermg1.36
Fosformg168
Magneziumg22
Manganmg0.021
Potasiumg220
Seleniuµg20.2
Sodiumg87
Zincmg2.49
Vitamine
Retinolµg60
Vitamina A, IUIU201
Vitamina A, RAEµg60
Vitamina B1 - Tiaminămg0.066
Vitamina B12µg0.29
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.207
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.359
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.111
Vitamina B6mg0.31
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum