Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.095
Acid glutamicg3.428
Alaninăg1.376
Argininăg1.477
Histidinăg0.687
Cistinăg0.314
Valinăg1.139
Prolinăg1.152
Serinăg0.83
Fenilalaninăg0.911
Glicinăg1.547
Triptofang0.261
Treoninăg0.969
Izoleucinăg1.167
Leucinăg1.705
Lizinăg1.906
Metioninăg0.623
Tirozinăg0.754
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.75
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.24
Acizi graşi saturaţi (total)g4.06
Colesterolmg82
Macronutrienți
Apăg62.99
Aport caloric / Energic totalkcal233
Lipide / Grăsimi (total)g14.66
Proteineg23.5
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.068
Fiermg1.31
Fosformg133
Magneziumg18
Manganmg0.019
Potasiumg166
Seleniuµg18.4
Sodiumg70
Zincmg2.26
Vitamine
Retinolµg56
Vitamina A, IUIU186
Vitamina A, RAEµg56
Vitamina B1 - Tiaminămg0.05
Vitamina B12µg0.2
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.177
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.513
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.773
Vitamina B6mg0.17
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum