Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne grasă de pui tânăr (6-8 săptămâni), cu piele, crudă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.488
Acid glutamicg2.429
Alaninăg0.984
Argininăg1.053
Histidinăg0.485
Cistinăg0.224
Valinăg0.807
Prolinăg0.831
Serinăg0.591
Fenilalaninăg0.646
Glicinăg1.126
Triptofang0.185
Treoninăg0.687
Izoleucinăg0.824
Leucinăg1.207
Lizinăg1.348
Metioninăg0.441
Tirozinăg0.533
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.65
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.96
Acizi graşi saturaţi (total)g5.26
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg65.42
Aport caloric / Energic totalkcal237
Lipide / Grăsimi (total)g18.34
Proteineg16.69
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.054
Fiermg0.98
Fosformg136
Magneziumg19
Manganmg0.019
Potasiumg178
Seleniuµg12.7
Sodiumg73
Zincmg1.58
Vitamine
Retinolµg49
Vitamina A, IUIU170
Vitamina A, RAEµg49
Vitamina B1 - Tiaminămg0.061
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.3
Vitamina B12µg0.29
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.146
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.211
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.994
Vitamina B6mg0.25
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum