Carne grasă de pui (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic

Descopera valorile nutriționale pentru Carne grasă de pui (6-8 săptămâni), fără piele, fiartă în sos la foc mic.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.314
Acid glutamicg3.889
Alaninăg1.417
Argininăg1.566
Histidinăg0.806
Cistinăg0.332
Betainămg5
Valinăg1.288
Prolinăg1.068
Serinăg0.893
Fenilalaninăg1.03
Glicinăg1.276
Triptofang0.303
Treoninăg1.097
Izoleucinăg1.371
Leucinăg1.949
Lizinăg2.206
Metioninăg0.719
Tirozinăg0.877
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.26
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.09
Acizi graşi saturaţi (total)g2.45
Colesterolmg88
Macronutrienți
Apăg65.83
Aport caloric / Energic totalkcal192
Lipide / Grăsimi (total)g8.98
Proteineg25.97
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.075
Fiermg1.36
Fosformg143
Magneziumg20
Manganmg0.02
Potasiumg181
Seleniuµg17.3
Sodiumg74
Zincmg2.66
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg68.9
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg21
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU69
Vitamina A, RAEµg21
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.27
Vitamina B12µg0.22
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.202
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.737
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.89
Vitamina B6mg0.21
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg3.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum