Carne de vită,antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită,antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.515
Acid glutamicg4.136
Alaninăg1.661
Argininăg1.74
Histidinăg0.943
Cistinăg0.308
Valinăg1.339
Prolinăg1.216
Serinăg1.053
Fenilalaninăg1.075
Glicinăg1.502
Triptofang0.308
Treoninăg1.203
Izoleucinăg1.238
Leucinăg2.176
Lizinăg2.291
Metioninăg0.705
Tirozinăg0.925
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.27
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.43
Acizi graşi saturaţi (total)g5.99
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg56.8
Aport caloric / Energic totalkcal253
Lipide / Grăsimi (total)g15
Proteineg27.53
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.105
Fiermg2.82
Fosformg209
Magneziumg25
Manganmg0.016
Potasiumg357
Seleniuµg22.8
Sodiumg73
Zincmg7.46
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg2.61
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.45
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.45
Vitamina B6mg0.26
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum