Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.437
Acid glutamicg4.016
Alaninăg1.626
Argininăg1.73
Histidinăg0.854
Cistinăg0.345
Betainămg13.4
Valinăg1.327
Prolinăg1.275
Serinăg1.054
Fenilalaninăg1.057
Glicinăg1.629
Hidroxiprolinăg0.281
Triptofang0.176
Treoninăg1.069
Izoleucinăg1.217
Leucinăg2.128
Lizinăg2.261
Metioninăg0.697
Tirozinăg0.852
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.205
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.268
Acizi graşi saturaţi (total)g3.108
Colesterolmg78
Macronutrienți
Apăg64.67
Aport caloric / Energic totalkcal182
Lipide / Grăsimi (total)g8.34
Proteineg26.75
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.079
Fiermg1.69
Fosformg211
Magneziumg23
Manganmg0.01
Potasiumg340
Seleniuµg30.9
Sodiumg55
Zincmg4.93
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg101.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.073
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.38
Vitamina B12µg1.53
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.136
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.655
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.526
Vitamina B6mg0.574
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum