Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, fripturi în trei colţuri (tri-tip steak) din porţiunea inferioară, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.058
Acid glutamicg4.918
Alaninăg1.854
Argininăg2.067
Histidinăg0.989
Cistinăg0.329
Betainămg15.4
Valinăg1.659
Prolinăg1.297
Serinăg1.231
Fenilalaninăg1.33
Glicinăg1.459
Hidroxiprolinăg0.142
Triptofang0.331
Treoninăg1.418
Izoleucinăg1.584
Leucinăg2.712
Lizinăg2.879
Metioninăg0.87
Tirozinăg1.124
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.93
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.46
Acizi graşi saturaţi (total)g4.87
Colesterolmg107
Macronutrienți
Apăg51.67
Aport caloric / Energic totalkcal250
Lipide / Grăsimi (total)g13.16
Proteineg30.68
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.162
Fiermg3.74
Fosformg272
Magneziumg26
Potasiumg449
Seleniuµg10
Sodiumg73
Zincmg7.26
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg116.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.131
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg2.88
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.293
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.324
Vitamina B6mg0.455
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum