Carne de vită, vrăbioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.736
Acid glutamicg2.854
Alaninăg1.146
Argininăg1.201
Histidinăg0.65
Cistinăg0.213
Betainămg11.7
Valinăg0.924
Prolinăg0.839
Serinăg0.726
Fenilalaninăg0.742
Glicinăg1.037
Triptofang0.213
Treoninăg0.83
Izoleucinăg0.854
Leucinăg1.502
Lizinăg1.581
Metioninăg0.486
Tirozinăg0.638
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.78
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.8
Acizi graşi saturaţi (total)g9.08
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg58.42
Aport caloric / Energic totalkcal281
Lipide / Grăsimi (total)g22.17
Proteineg19
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.069
Fiermg1.58
Fosformg163
Magneziumg18
Manganmg0.012
Potasiumg295
Seleniuµg17.3
Sodiumg53
Zincmg3.14
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg79.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg2.75
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.88
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.32
Vitamina B6mg0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum