Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.338
Acid glutamicg3.938
Alaninăg1.497
Argininăg1.634
Histidinăg0.891
Cistinăg0.244
Betainămg8.6
Valinăg1.209
Prolinăg1.079
Serinăg0.989
Fenilalaninăg0.966
Glicinăg1.194
Hidroxiprolinăg0.165
Triptofang0.272
Treoninăg1.135
Izoleucinăg1.125
Leucinăg2.068
Lizinăg2.289
Metioninăg0.652
Tirozinăg0.895
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.674
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.948
Acizi graşi saturaţi (total)g8.722
Acizi graşi trans (total)g1.299
Colesterolmg82
Macronutrienți
Apăg53.91
Aport caloric / Energic totalkcal294
Lipide / Grăsimi (total)g21.13
Proteineg24.21
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.069
Fiermg3.24
Fosformg194
Magneziumg17
Manganmg0.003
Potasiumg240
Seleniuµg26.3
Sodiumg63
Zincmg4.02
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg58.6
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU25
Vitamina A, RAEµg7
Vitamina DIU6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.053
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.25
Vitamina B12µg1.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.234
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.618
Vitamina B6mg0.662
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum