Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.4
Acid glutamicg3.864
Alaninăg1.462
Argininăg1.624
Histidinăg0.782
Cistinăg0.26
Valinăg1.301
Prolinăg1.025
Serinăg0.968
Fenilalaninăg1.043
Glicinăg1.159
Hidroxiprolinăg0.106
Triptofang0.261
Treoninăg1.115
Izoleucinăg1.241
Leucinăg2.126
Lizinăg2.256
Metioninăg0.683
Tirozinăg0.883
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.205
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.617
Acizi graşi saturaţi (total)g6.074
Colesterolmg60
Macronutrienți
Apăg57.78
Aport caloric / Energic totalkcal247
Lipide / Grăsimi (total)g15.93
Proteineg24.18
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.131
Fiermg3.35
Fosformg199
Magneziumg24
Manganmg0.015
Potasiumg302
Seleniuµg10.9
Sodiumg67
Zincmg4.67
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg92.1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.101
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg2.19
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.231
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.268
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.309
Vitamina B6mg0.361
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum