Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I USDA, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I USDA, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.386
Acid glutamicg3.841
Alaninăg1.453
Argininăg1.615
Histidinăg0.778
Cistinăg0.259
Valinăg1.293
Prolinăg1.019
Serinăg0.962
Fenilalaninăg1.037
Glicinăg1.153
Hidroxiprolinăg0.105
Triptofang0.26
Treoninăg1.108
Izoleucinăg1.233
Leucinăg2.114
Lizinăg2.243
Metioninăg0.679
Tirozinăg0.877
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.896
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.615
Acizi graşi saturaţi (total)g6.449
Colesterolmg61
Macronutrienți
Apăg56.97
Aport caloric / Energic totalkcal258
Lipide / Grăsimi (total)g17.26
Proteineg24.05
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.131
Fiermg3.33
Fosformg197
Magneziumg24
Manganmg0.015
Potasiumg300
Seleniuµg10.9
Sodiumg67
Zincmg4.64
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg91.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg2.19
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.242
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.307
Vitamina B6mg0.359
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum