Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grillul de) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.591
Acid glutamicg4.166
Alaninăg1.571
Argininăg1.751
Histidinăg0.838
Cistinăg0.279
Valinăg1.405
Prolinăg1.099
Serinăg1.043
Fenilalaninăg1.127
Glicinăg1.236
Hidroxiprolinăg0.12
Triptofang0.28
Treoninăg1.201
Izoleucinăg1.342
Leucinăg2.298
Lizinăg2.439
Metioninăg0.737
Tirozinăg0.952
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.114
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.344
Acizi graşi saturaţi (total)g3.087
Colesterolmg55
Macronutrienți
Apăg63
Aport caloric / Energic totalkcal189
Lipide / Grăsimi (total)g8.69
Proteineg25.99
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.143
Fiermg3.66
Fosformg215
Magneziumg26
Manganmg0.016
Potasiumg327
Seleniuµg10
Sodiumg71
Zincmg5.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99
Vitamina B1 - Tiaminămg0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.33
Vitamina B6mg0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum