Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.59
Acid glutamicg4.165
Alaninăg1.57
Argininăg1.642
Histidinăg0.838
Cistinăg0.291
Valinăg1.264
Prolinăg1.147
Serinăg0.993
Fenilalaninăg1.127
Glicinăg1.417
Hidroxiprolinăg0.12
Triptofang0.291
Treoninăg1.201
Izoleucinăg1.342
Leucinăg2.297
Lizinăg2.161
Metioninăg0.665
Tirozinăg0.873
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.645
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.32
Acizi graşi saturaţi (total)g3.27
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg62.5
Aport caloric / Energic totalkcal198
Lipide / Grăsimi (total)g9.61
Proteineg25.98
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.143
Fiermg3.66
Fosformg215
Magneziumg26
Manganmg0.016
Potasiumg327
Seleniuµg10
Sodiumg71
Zincmg5.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99
Vitamina B1 - Tiaminămg0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.33
Vitamina B6mg0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum