Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.375
Acid glutamicg4.168
Alaninăg1.568
Argininăg1.752
Histidinăg0.89
Cistinăg0.291
Valinăg1.265
Prolinăg1.148
Serinăg0.994
Fenilalaninăg1.127
Glicinăg1.419
Hidroxiprolinăg0.12
Triptofang0.291
Treoninăg1.136
Izoleucinăg1.169
Leucinăg2.299
Lizinăg2.44
Metioninăg0.738
Tirozinăg0.953
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.38
Acizi graşi saturaţi (total)g2.82
Colesterolmg80
Macronutrienți
Apăg63.73
Aport caloric / Energic totalkcal177
Lipide / Grăsimi (total)g7.36
Proteineg26
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.143
Fiermg3.66
Fosformg215
Magneziumg26
Manganmg0.016
Potasiumg327
Seleniuµg10
Sodiumg71
Zincmg5.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99
Vitamina B1 - Tiaminămg0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.33
Vitamina B6mg0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum