Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură T-bone, antricot şi coaste, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.221
Acid glutamicg3.766
Alaninăg1.378
Argininăg1.542
Histidinăg0.845
Cistinăg0.23
Betainămg9.6
Valinăg1.143
Prolinăg0.963
Serinăg0.934
Fenilalaninăg0.92
Glicinăg0.993
Hidroxiprolinăg0.112
Triptofang0.261
Treoninăg1.085
Izoleucinăg1.08
Leucinăg1.979
Lizinăg2.204
Metioninăg0.613
Tirozinăg0.861
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.091
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.374
Acizi graşi saturaţi (total)g2.782
Acizi graşi trans (total)g0.303
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg69.97
Aport caloric / Energic totalkcal160
Lipide / Grăsimi (total)g7.27
Proteineg22.1
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.061
Fiermg1.65
Fosformg196
Magneziumg11
Manganmg0.003
Potasiumg263
Seleniuµg22.5
Sodiumg35
Zincmg3.86
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg54.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.051
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.28
Vitamina B12µg1.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.225
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.765
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.347
Vitamina B6mg0.634
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum