Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.4
Acid glutamicg4.043
Alaninăg1.536
Argininăg1.678
Histidinăg0.915
Cistinăg0.25
Betainămg8.8
Valinăg1.241
Prolinăg1.108
Serinăg1.015
Fenilalaninăg0.992
Glicinăg1.225
Hidroxiprolinăg0.17
Triptofang0.279
Treoninăg1.165
Izoleucinăg1.155
Leucinăg2.123
Lizinăg2.35
Metioninăg0.67
Tirozinăg0.919
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.832
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.878
Acizi graşi saturaţi (total)g7.905
Acizi graşi trans (total)g1.162
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg54.76
Aport caloric / Energic totalkcal284
Lipide / Grăsimi (total)g19.78
Proteineg24.85
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.064
Fiermg2.95
Fosformg207
Magneziumg20
Manganmg0.003
Potasiumg255
Seleniuµg25.7
Sodiumg63
Zincmg4.09
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg60.2
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU24
Vitamina A, RAEµg7
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.054
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.34
Vitamina B12µg2.01
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.234
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.67
Vitamina B6mg0.657
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum