Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.343
Acid glutamicg3.771
Alaninăg1.427
Argininăg1.585
Histidinăg0.764
Cistinăg0.254
Valinăg1.269
Prolinăg1.001
Serinăg0.945
Fenilalaninăg1.018
Glicinăg1.132
Hidroxiprolinăg0.103
Triptofang0.255
Treoninăg1.088
Izoleucinăg1.21
Leucinăg2.075
Lizinăg2.202
Metioninăg0.666
Tirozinăg0.861
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.275
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.676
Acizi graşi saturaţi (total)g7.43
Colesterolmg69
Macronutrienți
Apăg53.95
Aport caloric / Energic totalkcal283
Lipide / Grăsimi (total)g20.15
Proteineg23.61
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.13
Fiermg2.96
Fosformg194
Magneziumg22
Manganmg0.015
Potasiumg278
Seleniuµg19.7
Sodiumg65
Zincmg4.59
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg89.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg2.19
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.237
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.316
Vitamina B6mg0.367
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum