Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.426
Acid glutamicg3.906
Alaninăg1.479
Argininăg1.642
Histidinăg0.792
Cistinăg0.263
Valinăg1.314
Prolinăg1.037
Serinăg0.979
Fenilalaninăg1.054
Glicinăg1.174
Hidroxiprolinăg0.106
Triptofang0.265
Treoninăg1.127
Izoleucinăg1.253
Leucinăg2.148
Lizinăg2.279
Metioninăg0.69
Tirozinăg0.892
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.739
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.711
Acizi graşi saturaţi (total)g7.04
Colesterolmg64
Macronutrienți
Apăg55.69
Aport caloric / Energic totalkcal267
Lipide / Grăsimi (total)g17.98
Proteineg24.47
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.128
Fiermg2.91
Fosformg191
Magneziumg22
Manganmg0.015
Potasiumg330
Seleniuµg19.6
Sodiumg65
Zincmg4.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg93.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.098
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.19
Vitamina B12µg2.17
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.226
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.171
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.312
Vitamina B6mg0.361
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum