Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la gratar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.973
Acid glutamicg5.02
Alaninăg1.838
Argininăg2.065
Histidinăg1.142
Cistinăg0.309
Betainămg9
Valinăg1.517
Prolinăg1.292
Serinăg1.249
Fenilalaninăg1.227
Glicinăg1.326
Hidroxiprolinăg0.142
Triptofang0.345
Treoninăg1.447
Izoleucinăg1.435
Leucinăg2.648
Lizinăg2.96
Metioninăg0.818
Tirozinăg1.149
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.516
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.513
Acizi graşi saturaţi (total)g4.026
Acizi graşi trans (total)g0.532
Colesterolmg82
Macronutrienți
Apăg61.05
Aport caloric / Energic totalkcal213
Lipide / Grăsimi (total)g10.32
Proteineg28.16
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.073
Fiermg3.22
Fosformg224
Magneziumg23
Manganmg0.004
Potasiumg291
Seleniuµg28.2
Sodiumg68
Zincmg4.67
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg65.9
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU22
Vitamina A, RAEµg7
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.059
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.24
Vitamina B12µg2.16
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.033
Vitamina B6mg0.692
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum