Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.037
Acid glutamicg3.454
Alaninăg1.264
Argininăg1.414
Histidinăg0.775
Cistinăg0.211
Betainămg9.6
Valinăg1.048
Prolinăg0.884
Serinăg0.856
Fenilalaninăg0.844
Glicinăg0.911
Hidroxiprolinăg0.102
Triptofang0.24
Treoninăg0.995
Izoleucinăg0.991
Leucinăg1.815
Lizinăg2.021
Metioninăg0.562
Tirozinăg0.789
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.3
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.399
Acizi graşi saturaţi (total)g2.894
Acizi graşi trans (total)g0.356
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg69.56
Aport caloric / Energic totalkcal161
Lipide / Grăsimi (total)g7.39
Proteineg22.13
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.058
Fiermg1.98
Fosformg209
Magneziumg11
Manganmg0.003
Potasiumg276
Seleniuµg23
Sodiumg56
Zincmg3.61
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg54.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.051
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.13
Vitamina B12µg1.93
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.275
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.412
Vitamina B6mg0.647
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum