Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, la gratar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.617
Acid glutamicg4.438
Alaninăg1.624
Argininăg1.817
Histidinăg0.995
Cistinăg0.271
Betainămg8.8
Valinăg1.346
Prolinăg1.135
Serinăg1.1
Fenilalaninăg1.084
Glicinăg1.17
Hidroxiprolinăg0.131
Triptofang0.308
Treoninăg1.279
Izoleucinăg1.273
Leucinăg2.332
Lizinăg2.597
Metioninăg0.723
Tirozinăg1.014
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.034
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.569
Acizi graşi saturaţi (total)g4.407
Acizi graşi trans (total)g0.565
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg60.31
Aport caloric / Energic totalkcal221
Lipide / Grăsimi (total)g11.36
Proteineg27.65
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.072
Fiermg3.16
Fosformg224
Magneziumg23
Manganmg0.004
Potasiumg290
Seleniuµg29
Sodiumg67
Zincmg4.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg62.6
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU5
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.14
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.263
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.225
Vitamina B6mg0.734
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum