Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.624
Acid glutamicg4.405
Alaninăg1.609
Argininăg1.826
Histidinăg1.027
Cistinăg0.274
Valinăg1.324
Prolinăg1.152
Serinăg1.107
Fenilalaninăg1.073
Glicinăg1.164
Hidroxiprolinăg0.115
Triptofang0.297
Treoninăg1.267
Izoleucinăg1.255
Leucinăg2.339
Lizinăg2.624
Metioninăg0.719
Tirozinăg1.016
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.15
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.285
Acizi graşi saturaţi (total)g2.051
Acizi graşi trans (total)g0.278
Colesterolmg57
Macronutrienți
Apăg71.46
Aport caloric / Energic totalkcal145
Lipide / Grăsimi (total)g5.41
Proteineg22.61
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.075
Fiermg2.26
Fosformg200
Magneziumg11
Manganmg0.003
Potasiumg266
Seleniuµg21.4
Sodiumg43
Zincmg3.52
Vitamine
Retinolµg4
Vitamina A, IUIU12
Vitamina A, RAEµg4
Vitamina DIU2
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.13
Vitamina B12µg1.98
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.325
Vitamina B6mg0.751
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum