Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate premium, gătită la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.138
Acid glutamicg5.266
Alaninăg1.924
Argininăg2.183
Histidinăg1.228
Cistinăg0.327
Betainămg8
Valinăg1.583
Prolinăg1.378
Serinăg1.323
Fenilalaninăg1.282
Glicinăg1.392
Hidroxiprolinăg0.137
Triptofang0.355
Treoninăg1.514
Izoleucinăg1.501
Leucinăg2.797
Lizinăg3.138
Metioninăg0.859
Tirozinăg1.214
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.738
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.429
Acizi graşi saturaţi (total)g3.454
Acizi graşi trans (total)g0.483
Colesterolmg78
Macronutrienți
Apăg62.16
Aport caloric / Energic totalkcal203
Lipide / Grăsimi (total)g8.76
Proteineg28.92
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.076
Fiermg3.44
Fosformg227
Magneziumg23
Manganmg0.003
Potasiumg292
Seleniuµg27.7
Sodiumg67
Zincmg4.8
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg61.2
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU7
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU3
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.19
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.255
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.745
Vitamina B6mg0.628
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum