Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.33
Acid glutamicg4.089
Alaninăg1.539
Argininăg1.719
Histidinăg0.873
Cistinăg0.286
Valinăg1.241
Prolinăg1.126
Serinăg0.975
Fenilalaninăg1.106
Glicinăg1.392
Hidroxiprolinăg0.118
Triptofang0.286
Treoninăg1.114
Izoleucinăg1.147
Leucinăg2.255
Lizinăg2.394
Metioninăg0.724
Tirozinăg0.935
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.175
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.385
Acizi graşi saturaţi (total)g4.345
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg59.13
Aport caloric / Energic totalkcal224
Lipide / Grăsimi (total)g12.8
Proteineg25.51
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.143
Fiermg3.24
Fosformg211
Magneziumg25
Manganmg0.016
Potasiumg301
Seleniuµg20
Sodiumg69
Zincmg5.06
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg97.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.34
Vitamina B6mg0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum