Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură Porterhouse, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.457
Acid glutamicg4.31
Alaninăg1.622
Argininăg1.812
Histidinăg0.921
Cistinăg0.301
Valinăg1.308
Prolinăg1.187
Serinăg1.028
Fenilalaninăg1.166
Glicinăg1.467
Hidroxiprolinăg0.124
Triptofang0.301
Treoninăg1.175
Izoleucinăg1.209
Leucinăg2.377
Lizinăg2.524
Metioninăg0.763
Tirozinăg0.986
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.76
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.37
Acizi graşi saturaţi (total)g3.28
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg62.19
Aport caloric / Energic totalkcal194
Lipide / Grăsimi (total)g8.81
Proteineg26.89
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.143
Fiermg3.24
Fosformg211
Magneziumg25
Manganmg0.016
Potasiumg367
Seleniuµg20
Sodiumg69
Zincmg5.06
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg102.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.14
Vitamina B12µg2.27
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.63
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.34
Vitamina B6mg0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum