Carne de vită, vrăbioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.688
Acid glutamicg4.43
Alaninăg1.794
Argininăg1.908
Histidinăg0.942
Cistinăg0.381
Betainămg14.8
Valinăg1.464
Prolinăg1.407
Serinăg1.162
Fenilalaninăg1.166
Glicinăg1.797
Hidroxiprolinăg0.31
Triptofang0.194
Treoninăg1.179
Izoleucinăg1.343
Leucinăg2.347
Lizinăg2.494
Metioninăg0.768
Tirozinăg0.94
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.684
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.259
Acizi graşi saturaţi (total)g2.56
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg63.27
Aport caloric / Energic totalkcal187
Lipide / Grăsimi (total)g6.72
Proteineg29.51
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.094
Fiermg2.01
Fosformg231
Magneziumg25
Manganmg0.011
Potasiumg369
Seleniuµg34.1
Sodiumg61
Zincmg5.58
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg112.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.39
Vitamina B12µg1.64
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.77
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.517
Vitamina B6mg0.548
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum