Carne de vită, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.588
Acid glutamicg4.36
Alaninăg1.657
Argininăg1.809
Histidinăg0.986
Cistinăg0.27
Valinăg1.339
Prolinăg1.195
Serinăg1.095
Fenilalaninăg1.069
Glicinăg1.321
Hidroxiprolinăg0.183
Triptofang0.301
Treoninăg1.256
Izoleucinăg1.245
Leucinăg2.289
Lizinăg2.534
Metioninăg0.722
Tirozinăg0.991
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.142
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.527
Acizi graşi saturaţi (total)g5.454
Acizi graşi trans (total)g0.776
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg55.6
Aport caloric / Energic totalkcal253
Carbohidraţi (total)g0.6
Lipide / Grăsimi (total)g15.9
Proteineg26.8
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.162
Fiermg3.23
Fosformg231
Magneziumg26
Potasiumg368
Seleniuµg34.3
Sodiumg91
Zincmg10.21
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Retinolµg7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina A, IUIU24
Vitamina A, RAEµg7
Vitamina DIU7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.076
Vitamina B12µg3.63
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.267
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.037
Vitamina B6mg0.408
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum