Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.368
Acid glutamicg3.895
Alaninăg1.564
Argininăg1.638
Histidinăg0.888
Cistinăg0.29
Betainămg13
Valinăg1.261
Prolinăg1.145
Serinăg0.991
Fenilalaninăg1.012
Glicinăg1.414
Triptofang0.29
Treoninăg1.132
Izoleucinăg1.166
Leucinăg2.049
Lizinăg2.157
Metioninăg0.664
Tirozinăg0.871
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.39
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.8
Acizi graşi saturaţi (total)g8.91
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg51.34
Aport caloric / Energic totalkcal310
Lipide / Grăsimi (total)g22.12
Proteineg25.92
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.098
Fiermg2.26
Fosformg197
Magneziumg24
Manganmg0.015
Potasiumg354
Seleniuµg23.7
Sodiumg64
Zincmg4.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg98.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg1.94
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.77
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.33
Vitamina B6mg0.38
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum