Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, vrăbioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.879
Acid glutamicg3.096
Alaninăg1.254
Argininăg1.334
Histidinăg0.658
Cistinăg0.266
Betainămg12.7
Valinăg1.023
Prolinăg0.983
Serinăg0.812
Fenilalaninăg0.815
Glicinăg1.256
Hidroxiprolinăg0.217
Triptofang0.136
Treoninăg0.824
Izoleucinăg0.938
Leucinăg1.641
Lizinăg1.743
Metioninăg0.537
Tirozinăg0.657
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.41
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.61
Acizi graşi saturaţi (total)g6.91
Colesterolmg82
Macronutrienți
Apăg61.49
Aport caloric / Energic totalkcal237
Lipide / Grăsimi (total)g17.1
Proteineg19.32
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.071
Fiermg1.61
Fosformg166
Magneziumg19
Manganmg0.013
Potasiumg302
Seleniuµg16.6
Sodiumg54
Zincmg3.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg2.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.95
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.32
Vitamina B6mg0.4
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum