Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.771
Acid glutamicg2.293
Alaninăg1.944
Argininăg1.454
Histidinăg0.9
Cistinăg0.727
Valinăg1.51
Prolinăg1.518
Serinăg0.867
Fenilalaninăg1.008
Glicinăg1.518
Triptofang0.261
Treoninăg0.988
Izoleucinăg0.968
Leucinăg2.217
Lizinăg1.815
Metioninăg0.462
Tirozinăg0.715
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.12
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.31
Acizi graşi saturaţi (total)g1.39
Colesterolmg347
Macronutrienți
Apăg69.98
Aport caloric / Energic totalkcal145
Lipide / Grăsimi (total)g4.2
Proteineg25.1
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.924
Fiermg39.36
Fosformg305
Magneziumg19
Manganmg0.075
Potasiumg284
Seleniuµg91.4
Sodiumg57
Zincmg2.79
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.048
Vitamina B12µg5.02
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.567
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.876
Vitamina B6mg0.04
Vitamina Cmg50.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum