Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.231
Acid glutamicg2.174
Alaninăg1.26
Argininăg1.234
Histidinăg0.62
Cistinăg0.313
Valinăg1.005
Prolinăg2.089
Serinăg1.028
Fenilalaninăg0.829
Glicinăg0.924
Triptofang0.186
Treoninăg0.761
Izoleucinăg0.973
Leucinăg1.498
Lizinăg1.446
Metioninăg0.408
Tirozinăg0.46
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.95
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.51
Acizi graşi saturaţi (total)g1.27
Colesterolmg277
Macronutrienți
Apăg76.4
Aport caloric / Energic totalkcal120
Lipide / Grăsimi (total)g3.7
Proteineg20.4
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.221
Fiermg5.4
Fosformg178
Magneziumg10
Manganmg0.015
Potasiumg173
Seleniuµg50.3
Sodiumg101
Zincmg1.64
Vitamine
Retinolµg12
Vitamina A, IUIU39
Vitamina A, RAEµg12
Vitamina B1 - Tiaminămg0.035
Vitamina B12µg2.59
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.143
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.492
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.623
Vitamina B6mg0.02
Vitamina Cmg32.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum