Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, pancreas, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, varietăţi de carne şi de produse de vită, pancreas, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.602
Acid glutamicg2.272
Alaninăg1.388
Argininăg1.548
Histidinăg0.533
Cistinăg0.347
Valinăg1.453
Prolinăg1.388
Serinăg1.084
Fenilalaninăg1.127
Glicinăg1.652
Triptofang0.351
Treoninăg1.257
Izoleucinăg1.37
Leucinăg2.116
Lizinăg1.999
Metioninăg0.49
Tirozinăg1.184
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.93
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g3.2
Acizi graşi saturaţi (total)g5.9
Colesterolmg262
Macronutrienți
Apăg55.6
Aport caloric / Energic totalkcal271
Lipide / Grăsimi (total)g17.2
Proteineg27.1
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.089
Fiermg2.61
Fosformg453
Magneziumg21
Manganmg0.208
Potasiumg246
Seleniuµg48.5
Sodiumg60
Zincmg4.6
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.18
Vitamina B12µg16.6
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.485
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.97
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg4.248
Vitamina B6mg0.18
Vitamina Cmg20.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum