Carne de vită, spată, zonă piept (faux fillet) întreagă, doar carne slabă separabilă, toate clasele, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, spată, zonă piept (faux fillet) întreagă, doar carne slabă separabilă, toate clasele, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.893
Acid glutamicg3.112
Alaninăg1.25
Argininăg1.309
Histidinăg0.709
Cistinăg0.232
Valinăg1.008
Prolinăg0.915
Serinăg0.792
Fenilalaninăg0.809
Glicinăg1.13
Triptofang0.232
Treoninăg0.905
Izoleucinăg0.931
Leucinăg1.637
Lizinăg1.724
Metioninăg0.53
Tirozinăg0.696
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.23
Acizi graşi saturaţi (total)g2.59
Colesterolmg62
Macronutrienți
Apăg70.29
Aport caloric / Energic totalkcal155
Lipide / Grăsimi (total)g7.37
Proteineg20.72
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.08
Fiermg1.92
Fosformg201
Magneziumg23
Manganmg0.014
Potasiumg330
Seleniuµg16.4
Sodiumg79
Zincmg4.31
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.1
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.32
Vitamina B12µg2.43
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.94
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.35
Vitamina B6mg0.42
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum