Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.149
Acid glutamicg3.535
Alaninăg1.419
Argininăg1.487
Histidinăg0.806
Cistinăg0.263
Betainămg11.8
Valinăg1.144
Prolinăg1.039
Serinăg0.9
Fenilalaninăg0.918
Glicinăg1.284
Triptofang0.263
Treoninăg1.028
Izoleucinăg1.058
Leucinăg1.859
Lizinăg1.957
Metioninăg0.602
Tirozinăg0.79
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g12.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.96
Acizi graşi saturaţi (total)g11.24
Colesterolmg92
Macronutrienți
Apăg46.05
Aport caloric / Energic totalkcal358
Lipide / Grăsimi (total)g28.5
Proteineg23.53
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.097
Fiermg2.34
Fosformg187
Magneziumg18
Manganmg0.014
Potasiumg233
Seleniuµg21.9
Sodiumg68
Zincmg5.83
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg89.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.06
Vitamina B12µg2.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.04
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.29
Vitamina B6mg0.24
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum