Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, spată, tăiată pentru a păstra mai multă grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.563
Acid glutamicg4.214
Alaninăg1.692
Argininăg1.773
Histidinăg0.96
Cistinăg0.314
Betainămg14
Valinăg1.364
Prolinăg1.239
Serinăg1.073
Fenilalaninăg1.095
Glicinăg1.53
Triptofang0.314
Treoninăg1.225
Izoleucinăg1.261
Leucinăg2.217
Lizinăg2.334
Metioninăg0.718
Tirozinăg0.942
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.46
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.36
Acizi graşi saturaţi (total)g5.18
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg55.7
Aport caloric / Energic totalkcal244
Lipide / Grăsimi (total)g13.8
Proteineg28.05
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.115
Fiermg2.79
Fosformg226
Magneziumg22
Manganmg0.017
Potasiumg273
Seleniuµg23.5
Sodiumg77
Zincmg7.39
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg106.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.58
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.57
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.34
Vitamina B6mg0.28
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum