Carne de vită, spată, tăiată pe lung, pentru a păstra mai puţină grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, spată, tăiată pe lung, pentru a păstra mai puţină grăsime, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.029
Acid glutamicg4.993
Alaninăg2.022
Argininăg2.151
Histidinăg1.061
Cistinăg0.429
Betainămg16.6
Valinăg1.65
Prolinăg1.586
Serinăg1.31
Fenilalaninăg1.314
Glicinăg2.025
Hidroxiprolinăg0.349
Triptofang0.219
Treoninăg1.329
Izoleucinăg1.513
Leucinăg2.646
Lizinăg2.811
Metioninăg0.866
Tirozinăg1.06
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.978
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.244
Acizi graşi saturaţi (total)g2.647
Colesterolmg100
Macronutrienți
Apăg59.55
Aport caloric / Energic totalkcal205
Lipide / Grăsimi (total)g6.99
Proteineg33.26
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.115
Fiermg2.82
Fosformg205
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg267
Seleniuµg34
Sodiumg54
Zincmg8
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg126.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.067
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.43
Vitamina B12µg2.42
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.208
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.84
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.654
Vitamina B6mg0.318
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum